BIST 100
13.892,30 -2,41%
DOLAR
48,6385 0,03%
EURO
56,1677 -0,05%
GRAM ALTIN
6.713,24 -0,11%
BITCOIN
76.712,00 -3,00%
FAİZ
40,41 0,32%
GÜMÜŞ GRAM
99,11 0,21%
GBP/TRY
65,6080 -0,15%
EUR/USD
1,1539 -0,09%
BRENT PETROL
105,70 2,44%
ÇEYREK ALTIN
10.976,13 -0,11%
Malatya Parçalı Az Bulutlu
Malatya hava durumu
22 °
  • ANASAYFA
  • SAĞLIK
  • Öz Sağlık-İş Malatya Şubesi’nde Türkoğlu Güven Tazeledi

Öz Sağlık-İş Malatya Şubesi’nde Türkoğlu Güven Tazeledi

Öz Sağlık-İş Malatya Şubesi’nde Türkoğlu Güven Tazeledi

Öz Sağlık-İş Sendikası Malatya Şubesi 2. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut başkan Mustafa Türkoğlu yeniden göreve seçildi. Genel kurulda yeni dönem yönetimi de belirlendi.

 

Öz Sağlık-İş Sendikası Malatya Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu, sendika üyeleri ve delegelerin katılımıyla Malatya’da gerçekleştirildi. Genel kurula Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Sekreteri Fadıl Erdem de katıldı.

Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen genel kurulda, geride kalan dönemde yürütülen sendikal faaliyetler değerlendirildi. Sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin çalışma hayatında karşılaştığı sorunlar, üyelerin hak ve menfaatlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ile yeni dönemin yol haritası ele alındı.

 

Türkoğlu yeniden başkan seçildi

 

Genel kurul kapsamında yapılan seçimlerde mevcut Şube Başkanı Mustafa Türkoğlu, delegelerin desteğini alarak yeniden göreve seçildi.

Yeni dönem yönetiminde Seyfullah Yalçın, Ahmet Çalık ve Ömer Ekici ise şube başkan yardımcılığı görevine getirildi.

 

“Çözüm odaklı sendikacılık sürecek”

 

Genel kurulun ardından yapılan değerlendirmede, Malatya’daki sağlık ve sosyal hizmet işçilerinin haklarının korunması ve geliştirilmesinin yeni dönemde de temel öncelik olacağı belirtildi.

Üyelerin sahada karşılaştığı sorunların yakından takip edileceği, çözüm odaklı sendikacılık anlayışının daha güçlü şekilde sürdürüleceği ifade edildi. Yeni yönetimin, emeği ve alın terini merkeze alan bir anlayışla çalışmalarına devam edeceği kaydedildi.

Genel kurula katılan delegelere, üyelere ve teşkilat mensuplarına teşekkür edilirken, Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Sekreteri Fadıl Erdem’e de katılımından dolayı teşekkür edildi. Genel kurulun sendikaya, Malatya teşkilatına ve çalışma hayatına hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.