DOLAR38,0171% 0.07
EURO41,2518% 0.66
STERLIN49,3409% 0.67
FRANG43,1180% 0.26
ALTIN3.735,89% 1,28
BITCOIN87.396,001.216

VAKTİNE KALAN SÜRE

:
için vakti

Fedakar Melekler Hemşirelik Topluluğu, 8 Mart’ta Hastanede Anlamlı Ziyaret Gerçekleştirdi

Yayınlanma Tarihi :
Fedakar Melekler Hemşirelik Topluluğu, 8 Mart’ta Hastanede Anlamlı Ziyaret Gerçekleştirdi

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Fedakar Melekler Hemşirelik Topluluğu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Anlamlı Bir Ziyaret Gerçekleştirdi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Topluluk danışmanı Doç. Dr. Tuğba MENEKLİ ve öğrencileri 7 Mart 2025 tarihinde Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, burada görev yapan kadın sağlık çalışanlarına ve hastalara karanfil takdim etti.

Kadınların sağlık sektöründeki önemli rollerine dikkat çekmek ve onlara minnettarlıklarını göstermek amacıyla yapılan bu anlamlı etkinlik, sağlık çalışanları ve hastalar tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Ziyaretin, hem hastanede çalışan kadın personellere moral kaynağı olduğu hem de hastaların yalnız hissetmemesi için küçük bir destek sağladığı ifade edildi.

Topluluk danışmanı Doç. Dr. Tuğba MENEKLİ bu tür sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirterek, kadınların hayatın her alanındaki değerine dikkat çekmeye devam edeceklerinin altını çizdi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.