
Alâ Sanat Merkezi, ilk tiyatro turnesini kardeş şehir Malatya’da gerçekleştiriyor. Sanat merkezi, 28 Aralık Pazar günü Malatya Kongre ve Kültür Merkezi’nde “BEDOGİLLER” adlı tiyatro oyununu Malatyalı sanatseverlerle buluşturacak. Etkinlik, sadece sanatsal yönüyle değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk boyutuyla da dikkat çekiyor.
Tiyatro oyununun bilet gelirlerinin bir kısmı, Malatya’da ikamet eden SMA hastası Miray için bağışlanacak. Bu anlamlı organizasyon sayesinde hem sanatseverler keyifli bir akşam yaşayacak hem de önemli bir sosyal farkındalık oluşturulacak.
Malatya’da faaliyet gösteren bazı sosyal medya sayfalarının da etkinliğe destek vermesiyle birlikte, salonun tamamen dolması bekleniyor. Organizasyon, Malatya’nın kültür ve sanat hayatına katkı sunmayı hedefliyor.
Alâ Group CEO’su Karataş’tan Anlamlı Açıklama
Alâ Group CEO’su Muhammet Erhan Karataş, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İlk turnemizi Malatya’da yapacağımız için çok heyecanlıyız. Kardeş şehir Malatya’da olmak bizler için büyük bir onur. Aynı zamanda SMA hastası kızımız için az da olsa bir yardımda bulunacak olmak bizleri ayrıca mutlu ediyor. İnşallah Malatya’daki tiyatro severler salonu doldurur ve hep birlikte müthiş bir akşam geçiririz. Şimdiden herkese iyi seyirler diliyorum.”
Sanat ve Dayanışma Aynı Sahnedе
Alâ Sanat Merkezi’nin Malatya’daki bu ilk turnesi, tiyatro, kültür ve sosyal sorumluluğu aynı çatı altında buluşturuyor. BEDOGİLLER adlı tiyatro oyunu, hem eğlenceli içeriği hem de taşıdığı anlamla Malatya’da uzun süre konuşulacak etkinlikler arasında yer almaya aday.
Tarih: 28 Aralık Pazar
Yer: Malatya Kongre ve Kültür Merkezi
Oyun: BEDOGİLLER
Malatyalı sanatseverler, bu özel gecede hem tiyatronun keyfini çıkaracak hem de SMA hastası Miray’a umut olacak.

